9 Ιαν 2008

Οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων

O υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας σε προχτεσινή διαδικτυακή συνέντευξη του τάχτηκε ξανά, ξεκάθαρα και ανεπιφύλαχτα, υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων. Συγκεκριμένα, επαναβεβαίωσε "την πρόταση και την πρόθεση" του κόμματος του "να προωθήσει την δυνατότητα του πολιτικού γάμου οποιωνδήποτε θέλουν να κάνουν αυτό το λάθος και παντρευτούνε, ανεξαρτήτως φύλου ή οποιουδήποτε άλλου προσδιορισμού".

O Αλ. Τσίπρας, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του, «υποστηρίζει τον πολιτικό γάμο ομοφυλοφίλων», διότι «κάθε διάκριση πρέπει να καταργηθεί». Επίσης, θέλει «το ζήτημα της γονεϊκότητας να μην εξαρτάται από τον σεξουαλικό προσανατολισμό».

Εδώ, δεν θα μπω σε θεολογική συζήτηση περί του γάμου μεταξύ στρέιτ ανθρώπων και γκέι. Θα τονίσω όμως ότι από κοινωνική άποψη το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Είναι αλήθεια πως σε πολλές χώρες με σύγχρονη κοινωνία έχει αναγνωρισθεί, καλώς ή κακώς, ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων. Αλλ' αληθεύει εξίσου πως ο δοκιμασμένος θεσμός της παραδοσιακής οικογένειας είναι ο μόνος θεσμός πάνω στον οποίο μπορεί να στηριχθεί αμέριμνα και με σιγουριά μια υγιής κοινωνία.

Γιατί δυσκολεύονται οι ομοφυλόφιλοι να αντιληφθούν πως αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων που δεν έχει ανάγκη να δανεισθεί πρότυπα και μοντέλα από άλλες κοινωνικές κατηγορίες; Γιατί σώνει και καλά πρέπει να αντιγράψουν τους στρέιτ και τους γάμους τους; Γιατί αρνούνται να δεχθούν την πραγματικότητά τους; Γιατί δεν καταλαβαίνουν πως αυτό είναι το βασικό και πρώτιστό τους λάθος. Πρέπει επιτέλους να παύσουν να αυτοαναιρούνται. Μια τέτοια εκδήλωση γενναιότητας θα έλυνε πολλά προβλήματα, και πρώτα πρώτα τα δικά τους!

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστή τοποθέτηση,Αβέρκιε.

Ανώνυμος είπε...

Aβέρκιε δεν είναι όλοι οι άνθρωποι συνηθισμένοι στην υποκρισία και στη διαρκή αναζήτηση συντρόφων στα αγοράκια του Κατηχητικού και στους Πακιστανούς μετανάστες. Ξέρω gay που θέλουν να νομιμοποιήσουν το δεσμό τους και να απολαύσουν την ελευθερία της δημόσιας αναγνώρισης, της συντροφικότητας και τα οικονομικά δικαιώματα που πηγάζουν από το γάμο.Ο Τσίπρας που δεν είναι gay υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους. Κάτι κρυφοgay όμως πολιτικοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, πολύ υψηλά ιστάμενοι, κάνουν την πάπια. Άσε την υποκρισία της Μπέμπας.

Ανώνυμος είπε...

Χριστόδουλε, πού την κόλλησες την Ηπατίτιδα C άραγε;

changegreecenow.blogspot.com/2007/07/c.html - 194k -




Στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία της 1ης Ιουλίου αναφέρεται ότι ο Χριστόδουλος πάσχει από κίρρωση που οφείλεται σε χρόνια λοίμωξη από Ηπατίτιδα C.

Για δική σας γνώση, η χρόνια Ηπατίτιδα C, μετά από 10-20 χρόνια, ίσως και νωρίτερα προκαλεί κίρρωση του ήπατος και αυξάνει πολύ τις πιθανότητες για την εμφάνιση ηπατοκυτταρικού καρκίνου.

Οι τρεις βασικοί τρόποι μετάδοσης είναι η χωρίς προφύλαξη σεξουαλική επαφή, η ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών ουσιών και η μετάγγιση μολυσμένου αίματος. Κοινώς ό,τι περιλαμβάνει επαφή με αίμα.

Η πιθανοτήτα να κολλήσεις Ηπατίτιδα C μέσα από μια μακροχρόνια μονογαμική σχέση είναι 2-3%. Κι είναι πιο πιθανό να μεταδοθεί από άνδρα πάσχοντα στη σύντροφό του, κι όχι το αντίστροφο. Επίσης είναι πολύ πιο πιθανό να μεταδοθεί μέσω πρωκτικής παρά κολπικής σεξουαλικής επαφής. Άτομα ιδιαίτερα ενεργά σεξουαλικά και με πολλούς συντρόφους έχουν πιθανότητα 4-6%. Τα κύρια εκτεθειμένα σήμερα άτομα είναι όσα κάνουν χρήση ενδοφλέβιων ναρκωτικών ουσιών, 60%, με το (κυρίως πρωκτικό) σεξ να ακολουθεί με περίπου 20%.

Τώρα εγώ τι συμπέρασμα να βγάλω, ε;

Από το ιατρικό ιστορικό του, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι έχει χρειαστεί ποτέ να κάνει κάποια μετάγγιση, έναν διαβήτη έχει μόνο τα τελευταία χρόνια. Επίσης από όσο ξέρω είναι άγαμος, ε; Ή τελοσπάντων τα τελευταία 20 χρόνια που θα χρειαζόταν για να φτάσει σε αυτό το σημείο η κίρρωσή του, σύμφωνα με τα βιογραφικά του στοιχεία θα έπρεπε να είναι άγαμος (από το 1974 Μητροπολίτης).

Κι αν δεν ήταν, οι πιθανότητες που θα είχε να κολλήσει Ηπατίτιδα από μια μονογαμική σεξουαλική επαφή θα ήταν τόσο τόσο μικρές, ιδιαίτερα αν ήταν κολπική η επαφή κι ειδικά αφού θα ήταν αυτός που θα έκανε την διείσδυση, ε; Ρωτάω για να μαθαίνω... Λέτε όμως να παίρνει ναρκωτικά τελικά; Λέτε να έπαιρνε ναρκωτικά και τότε επί Χούντας και για αυτό να μην κατάλαβε τίποτα, ε;

«Ομολογώ ότι δεν ήξερα πως γίνονταν βασανιστήρια, πως υπήρχε ΕΑΤ-ΕΣΑ. Όλα αυτά ήρθαν στο φως μετά. Δεν πειράζει, μπορεί να τα ήξερε ο τότε αρχιεπίσκοπος, αν τα ήξερε και σιώπησε έκανε άσχημα. Στον κύκλο μου δεν είχα ακούσει τέτοια πράγματα, δεν άκουγα ξένους σταθμούς, εκ των υστέρων τα έμαθα. Θα πει κανείς ότι ήμουν βαθιά νυχτωμένος. Μπορεί γιατί εγώ τότε σπούδαζα».

Να κλάψω; Να γελάσω; Να κάνω τι;

Αχ κι εγώ στον κύκλο μου όμως ακούω άλλα..Ακούω ότι το καλλιτεχνικό σου κ. Παρασκευαΐδη (κατά κόσμον..) είναι Τζένη..Χαριτωμένο..Αλλά μπορεί να είμαι και βαθιά νυχτωμένη, σπούδαζα κι εγώ..που να ξέρω τι γίνεται γύρω μου, ειδικά όταν με συμφέρει κιόλας, όταν χτίζει το δρόμο της Εκκλησιαστικής εξουσίας που ονειρευόμουν, πώς να ξέρω τι συμβαίνει; Νά'ναι καλά ο Τάπερμαν (αχ ρε Μαλβίνα..) - κι ας μην του έχω συμπάθεια ιδιαίτερη - που στάθηκε απέναντι στις άγριες προθέσεις σου το 2001.

Κι αν τολμήσουν να σου κάνουν μεταμόσχευση κι αν την δεχτείς θα είναι μεγαλύτερη η αθλιότητα από ότι θα ήθελα να φανταστώ. Με τόσα νέα παιδιά να περιμένουν στις λίστες, για να πάρει ένα νέο ήπαρ....ΠΟΙΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Κι ύστερα μας λεν πως οι κατώτεροι αδελφοποιημένοι κληρικοί δεν υποστηρίζονται από τους ανώτερους τους ...

Ανακάλυψα το πιο κάτω σχόλιο σε άλλο μπλογκ ( http://natapoume.pblogs.gr/ ):

Στο περιοδικό «Εκκλησία» του Ιουλίου 2005 δημοσιεύθηκε έγγραφο της Ι. Συνόδου, κατά το οποίο οι ομοφυλοφιλικές ιδιαιτερότητες είναι «δεδομένα σε αυστηρά προσωπική συμπεριφορά παντελώς άσχετες στην άσκηση δημόσιου λειτουργήματος» και «η επεξεργασία (μετάδοση) των συγκεκριμένων προσωπικών δεδομένων είναι μη νόμιμος, διότι τα δεδομένα αυτά ΔΕΝ συνδέονται με την άσκηση δημόσιου λειτουργήματος»!

Με αλλά λόγια, κατά το Συνοδικό έγγραφο η ομοφυλοφιλία δεν είναι ασυμβίβαστη με την ιεροσύνη, αλλά μπορεί ο ομοφυλόφιλος να είναι παπάς, μάλιστα και επίσκοπος, και δεν επιτρέπεται να ελέγχεται και δημοσιοποιείται η ομοφυλοφιλική του ιδιότητα!

Για το Συνοδικό αυτό έγγραφο έφριξε ο ουρανός, και σαλεύτηκαν τα θεμέλια της γης! Λαμβάνοντας γνώση του έγγραφου αυτού οι πιστοί, έκπληκτοι, με τη μεγαλύτερη και οδυνηρότερη έκπληξη, ρωτούν: τρελάθηκαν οι δεσποτάδες και κατάργησαν τη Χριστιανική ηθική και θέλουν να νομιμοποιήσουν το σιχαμερότερο αμάρτημα;

Και πώς οι καλοί επίσκοποι και άλλοι θρησκευτικοί παράγοντες δεν διαμαρτυρήθηκαν άμεσα και έντονα, δεν σήκωσαν τη φωνή τους μέχρι τα άστρα του ουρανού για την πρωτοφανή αναίδεια και αναισχυντία;

Unknown είπε...

Κι εγώ, όπως ο ιστολόγος, έχω επιφυλάξεις για τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων. Δεν έχω πρόβλημα μαζί τους. Αντιθέτως υποστηρίζω το δικαίωμα τους να υπάρχουν και να χαίρονται τη ζωή όπως αυτοί καταλαβαίνουν. Αλλά συλλαμβάνω τον εαυτό μου ανέτοιμο να δεχθώ τη θεσμοποίηση του γάμου μεταξύ τους. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει η νομική πλευρά του θέματος. Και καλά κάνουν και επιμένουν σ'αυτή οι ομοφυλόφιλοι. Να καλυφθούν και αυτοί νομικά. Γιατί όχι. Αλλά ας βρουν κάποιο άλλο όρο, όχι το "γάμο", για να χαρακτηρίσουν τη νομιμοποιημένη σχέση τους. Ισως αυτό να βοηθήσει στην επίλυση του θέματος τους.

Σμέμνιος Ναΐτης είπε...

Η επαναφορά της αδελφοποίησης, όχι μόνο με το εκκλησιαστικό status, αλλά και με νομικό ίσος ήταν μια καλή λύση σε άλλες κοινωνικές συγκυρίες. Πάντως το θέμα είναι πρωτίστως κοινωνικό και όχι θεολογικό η πολιτικό.

Ανώνυμος είπε...

πιστη σημαινει να αποδεχεσαι κατι ανεπιφυλακτα και χωρις να ζητας αποδειξεις για αυτο.μονο ενας εγκεφαλικα νεκρος θα πιστευε σε κατι ανεπιφυλακτα.

ολοι εσεις που πιστευεται σε θεους και θρησκειες εχετε αναρωτηθει ποτε εαν ολα αυτα που απο μικρα παιδια σας επεβαλαν να μαθαιτε οι γονεις σας και το συστημα ειναι
οντως αληθεια ?

γιατι πραγματικα μονο ενα 5χρονο παιδι θα πιστευε σε αυτα τα παραμυθια που λεει η θρησκεια.

και εγω μπορω να ισχυριστω οτι υπαρχει ενα φαντασμα που δημιουργησε το κοσμο και κινει τα νηματα στο συμπαν.

μετα μπορω να ισχυριστω οτι το φαντασμα
εμφανιστηκε μπροστα μου και με εχρισε προφητη της θρησκειας του.

μπορει καποιος να αποδειξει οτι υπαρχει η δεν υπαρχει το φαντασμα?

αν υποθεσουμε οτι υπαρχει θεος και παρεμβαινει τοτε αυτος ο θεος ειναι αθλιος μιας και η ζωη ειναι γεματη βια,πολεμους,πεινα ,εξαθλιωση.αρα δεν εχουμε λογο να τον λατρευουμε.

αν υποθεσουμε οτι ο θεος υπαρχει αλλα δεν παρεμβαινει τοτε η υπαρξη του μας ειναι αχρηστη.

αρα,ειτε υπαρχει ειτε δεν υπαρχει θεος δεν εχει κανενα νοημα γιατι η παρουσια του μας ειναι αχρηστη.


ανοιξτε το μυαλο σας και ξεφυγετε απο τις παρωπιδες που σας επιβαλλει η θρησκεια .ξυπνηστε απο τη πλυση εγκεφαλου που σας εκαναν οταν εισασταν παιδια.

Ανώνυμος είπε...

ο μακαριοτατος αμαρτησε πρωκτικα και θα παει στη κολαση.

οι πρωκτικες αμαρτιες εδω πλερωνονται ομως.ετσι,κολλησε ηπατιτιδα......

Ανώνυμος είπε...

Oι γελοίοι πιστοί προσεύχωνται στον θεό τους να τους βοηθήσει να κερδίσουν το λαχείο, στον ίδιο θεό που αρνιέται να βοηθήσει εκατομμύρια δυστυχισμένων ανθρώπων που τους αφήνει να πεθαίνουν από πείνα. Ωραίος ο Θεός σας υποκριτές που προσεύχεστε για το τομαρι σας. Άδικος, σκληρόκαρδος και εγωπαθής.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ο καπετάν πισωγλέντης Κώστας Καραμανλής εχει οδηγήσει το πλοίο της Νέας διακυβέρνησης σε ναυάγιο.

Η ομοφυλοφιλική δεξιά του Κυρίου περνάει δυσκολές στιγμές.
Απο τη μία μεριά ο Μακαριότατος που καρκινοβατεί (αφού κόλλησε ηπατίτιδα και αμέλησε να παρει σεξουαλικές προφυλάξεις όταν ο ''μολυσμένος'' Θεόκλητος Κουμαριανός εκτόνωσε την οργή του στα οπίσθια του αρχιεπισκόπου χωρίς να χρησιμοποιήσει καπότα).
Από την άλλη μεριά ο πρωθυπουργός που ειναι ενάς αθεράπευτος ομοφυλόφιλος .
Ο σεσημασμένος ομοφυλόφιλος Καραμανλής κινδυνεύει να γινει ρόμπα ενα διαρεύσει το dvd με τον Ζαχόπουλο. Στο επίμαχο DVD
ο Ζαχόπουλος αποκαλύπτει σε μια στιγμή αυνανισμού τις ανωμαλές ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές ορέξεις του Καραμανλή.

Δυσκολοί καιροί για την Ομοφυλοφιλική Δεξιά.

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε που θελετε και να παντρευεστε ρε πουστηδες. μονο να τον παιρνετε απο το κωλο και να τα παιρνετε απο τα παγκαρια ξερετε εσεις οι παπαδες.

ειναι γνωστο οτι ασελγειτε σε ανηλικα ορφανα που βρισκονται στα ιδρυματα κολαστηρια της εκλησσιας.

διαμπομπευση,ξυρισμα και εκτελεση θελετε ολοι εσεις οι παπαδες

alximist είπε...

Μα το πρόβλημα είναι η λέξη γάμος? Είναι δηλαδή η αδελφοποίηση ποιο σημαντική από μια νομική αναγνώριση μαις σχέσης 2 πολιτών, που ζουνε εργάζονται και πληρώνουν φόρους, αλλά δεν μπορούν να έχουν ίση μεταχείρηση του νόμου λόγω της σεξουαλικής τους συμεριφοράς?
Νομίζω ότι επιμένετε να μπερδεύετε την λέξη γάμος με την θρησκευτική τελετή που δεν έχει καμία σχέση με ότι διεκδικήται από τα ομοφυλόφιλα κινήματα σε όλο τον κόσμο.
Δηλαδή δεν είναι βασική ανάγκη να διασφαλίσεις ότι μια ζωή στο πλάι ενός συντρόφου δεν αρκεί, ώστε να μην αναγνωρίζεται ουτε η κοινή περιουσία που έχει αποκτηθεί, ούτε το δικαίωμα να παρευρεθεί κανείς στις ύστατες στιγμές του άλλου, ή να τον προστατεύσει από κακόβουλους συγγενείς και να παρευρεθεί σε ένα νοσοκομείο μαζί του? Όλα τα παραπάνω δεν καλύπτονται από τον ελληνικό νόμο...και το θέμα δεν είναι ούτε θρησκευτικό, ούτε πολιτικό αλλά συνταγματικό.

Ανώνυμος είπε...

Mην μπερδεύουμε την ονοφυλοφιλία με την παιδεραστία. Οι περισσότεροι παιδεραστές παπάδες ήταν παντρεμένοι. Τουλάχιστο αυτοί που ακούστηκαν γιατί συνήθως τα ορφανά που βιάζονται από παπάδες δεν ακούγονται.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Κατά τη γνώμη μου ο γάμος των ομοφυλοφίλων δεν έχει νόημα.
Εκείνο που έπρεπε να κατοχυρωθεί νομικά είναι τα κληρονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των ομοφ. ζευγαριών...

Ανώνυμος είπε...

Πέφτουν τα πέπλα στη N.Δ.

Ξεσπάθωσε ο Γ. Kαρατζαφέρης κατά του αρχηγού του, αλλά και του εκπροσώπου της N.Δ., Aρη Σπηλιωτόπουλου, το Σαββατοκύριακο

Tου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ

«Ξινό» του βγήκε του Κώστα Καραμανλή το ταξίδι στη Ρώμη. Δεν ήταν μόνο η σιωπηρή ενόχληση της Ντόρας Μπακογιάννη, επειδή αν και τομεάρχης Εξωτερικών και Αμυνας δεν μετείχε στην αποστολή.

Ηλθε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, για να προσθέσει έναν ισχυρό πονοκέφαλο στον πρόεδρο της Ν.Δ.,ο οποίος αμήχανα προχθές το βράδυ πληροφορούνταν στην ιταλική πρωτεύουσα, πως ο βουλευτής του, αφ' ενός μεν κατηγορούσε τον ίδιο εμμέσως πως έχασε σκόπιμα τις εκλογές, αφ' ετέρου χαρακτήριζε τον εκπρόσωπο του κόμματος και στενότερο συνεργάτη του Κ. Καραμανλή, Α. Σπηλιωτόπουλο, ως «τη Σαλώμη της Νέας Δημοκρατίας»!

Ανώνυμος είπε...

ομοφυλόφιλοι μετανοείστε.

Σμέμνιος Ναΐτης είπε...

Ας μετανοήσουν αυτοί που δεν μπορούν να δεχθούνε τον συνάνθρωπό τους όπως αυτός είναι και θέλουνε να τον βάλουνε στα καλούπια στα μέτρα και στα σταθμά τους αγνοώντας εξάπαντος την νοσογενή και νοσοποιό καταπίεση που τυχόν εν γνώσει ή εν αγνεία τους ασκούνε. Διότι βασική αρχή σε έναν χριστιανό είναι να δέχεται τον συνάνθρωπό του αφήνοντάς τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

George Tsitiridis είπε...

wraio blog...
poli prototipo...

divine mitsakos είπε...

Γιατι ο γαμος κυριοι μου, ειναι θεσμοθετημενο δικαιωμα ολων των πολιτων, γι' αυτο και γινεται η συζητηση
το να θεωρει καποιος πως οι ομοφυλοφιλοι πρεπει απλα να δεχτουν πως διαφερουν και δεν πρεπει να παντρευονται, ειναι ακριβως το να θεωρει πως υπαρχουν πολιτες β' κατηγοριας
ε, λοιπον, σε μια δημοκρατια δεν μπορει να υπαρχουν πολιτες α και β
αν αυτό πρεσβευετε, δικαιωμα σας, αλλα δε σας τιμα
ο γαμος συνεπαγεται και πολλων οικονομικων, φορολογικων διευκολυνσεων, απαλλαγων, μοιρασιας περιουσιας κλπ κλπ, το γνωριζετε αυτο;
κι αν ναι, πως τολματε να λετε πως καποιοι απλα πρεπει να δεχτουν πως πρεπει να τα στερηθουν;
ξερετε πως στην εντατικη στα νοσοκομεια πηγαινει μονο συζυγος και οικογενεια; ενας ομοφυλοφιλος πως θα δει τον σύντροφό του αν δεν εχει αναγνωριστει πως ειναι ζευγαρι; θα εχει προτεραιοτητα η τριτοξαδερφη εναντι αυτου που ξενυχτα στο προσκεφαλι του ανθρωπου του χρονια;;;
να βλεπετε τα θεματα σφαιρικα
σε μια δημοκρατια δεν χωρουν διακρισεις, αλλα ισοτητα απεναντι στο νομο, κι εφοσον ο γαμος ειναι συνταγματικο δικαιωμα, οφειλει να κατοχυρωθει για ολους

Ανώνυμος είπε...

Όλοι ξέρουμε ότι ο γάμος των ετεροφυλόφιλων (χιλιοευλογημένος από εκκλησία και πολιτεία) είναι ο πιο αποτυχημένος θεσμός της κοινωνίας. Δεν το λένε οι γκέι, οι στρέι το λένε.

Σίγουρα οι ομοφυλόφιλοι δεν ενδιαφέρονται να αντιγράψουν αυτό το καρκατσουλιό.

Αυτό που η εκκλησία και οι λοιποί "πουστροφάγοι", (για δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων) ονομάζετε "γάμο", εμείς δε "σύμφωνο συμβίωσης", είναι μια καθαρά νομική πράξη που έχει φορολογική και νομική σημασία. Ένα ζευγάρι φορολογείται χαμηλότερα απ' ότι δύο ανύπαντροι. Επίσης μετά τον θάνατο του ενός, ο άλλος κληρονομεί την περιουσία, αλλά και την σύνταξη και το δικαίωμα υγειονομικής περιθάλψεως. (Αυτά δεν λύονται με μια απλή διαθήκη.) Γιατί αυτά τα νομικά δικαιώματα να μην είναι δικαιώματα ΚΑΙ των γκέι; Δεν είναι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες;

Δεδομένου ότι κανείς δεν ζήτησε να υπογράψει αυτό το νομικής φύσεως χαρτί στα σκαλιά κάποιας εκκλησίας με παπά και κουμπάρο, η όποια γνώμη της εκκλησίας για το θέμα βαρύνει τόσο όσο και η γνώμη του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά ή του σωματείου οδηγών ταξί.

Απορώ πως ο κατά τα άλλα ανοικτόμυαλος Αβέρκιος δεν το έχει καταλάβει από καιρό, αλλά παίζει το φτηνό και υποκριτικό παιχνίδι λάσπης και ρατσισμού της εκκλησίας.

Γιατί γεγονός παραμένει ότι η εκκλησία είναι ο μόνος θεσμός που έχει ξεκάθαρα ρατσιστική ιδεολογία κατά ενός συγκεκριμένου κομματιού της κοινωνίας.

Ουαί υμίν...

Ανώνυμος είπε...

"Ο Αλέξανδρος κατακτήθηκε μόνον μία φορά στην ζωή του: Από τα μπούτια του Hφαιστίωνα"

Φοίνιξ ο Κολοφώνιος, απόσπασμα από γράμμα του φιλόσοφου Διογένη προς τον Αλέξανδρο, 1ος αι.μΧ, ep.24

Ανώνυμος είπε...

Μωρε πατε καλα ολοι?
Τι σας κοφτει εσας αμα παντρευτουν οι ομοφυλοφυλοι η οχι?
Δηλαδη γιατι ενας αντρας να μπορει να παντρευτει την γυναικα που αγαπαει κ ενας ομοφυλοφυλος να μην μπορει να κανει το ιδιο με τον/την συντροφο του?
Λες κ αμα παντρευτει καποιος γκει σας επηρεαζει καπως. Αντε σοβαρευτειτε.
Κ ο γαμος ομοφυλοφιλων δεν ειναι θεμα αντιγραφης των στρειτ. Για ονομα.. Δεν εισαστε το κεντρο του κοσμου.
Και λιγος σεβασμος στους νεκρους καλος θα'ταν. Peace \/

Ανώνυμος είπε...

η εκκλησια φταιει για ολα!τελος!
ψευτες και υποκριτες!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είδα φωτογραφία του ..Καρπαθίου, που λέγεται ότι είναι ψυχίατρος και θεωρεί αρρώστια την ομοφυλοφυλία, τον παρακαλώ πολύ να ανοίξει το παγκοσμίως αποδεκτό διαγνωστικό εγχειρίδιο DSM-IV (βλ. παρακάτω) και να μας πει σε ποιά σελίδα η ομοφυλοφυλία χαρακτηρίζεται ως αρρώστια ή διαταραχή. Αυτό που θα διαβάσει... δεν θα του αρέσει.
..............
Εκτός αν έχει ο ίδιος κάποιο διαγνωστικό εγχειρίδιο του ... Μωϋσή!

Homosexuality and DSM-IV (=Διεθνώς αποδεκτό διαγνωστικό εγχειρίδιο)

Q. Do you have any information on how homosexuality was eliminated from the DSM-IV vs DSM-III? Is there an established revision procedure whereby disorders are either included or excluded in new editions? If so, is there a way to determine whether that procedure was followed in the revision work that excluded homosexuality in the current fourth edition?

A. The issue of whether homosexuality is a disease has been one of the more controversial matters that has faced the framers of the various DSMs over the last few decades. The very first edition of the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-I) classified homosexuality as a sexual deviation, as did DSM-II in 1968. However, in December of 1973, the DSM-II was modified by the Board of Trustees of the American Psychiatric Association (APA), who voted to eliminate the general category of homosexuality, and replace it with sexual orientation disturbance.

As Dr. Jon Meyer notes (see Comprehensive Textbook of Psychiatry, 4th ed., eds. Kaplan & Sadock), "...this change reflected the point of view that homosexuality was to be considered a mental disorder only if it was subjectively disturbing to the individual. The decision of the APA Board...took place in the context of new sociological data, biological inferences, and de-emphasis of psychoanalytic observations. It also took place in an atmosphere of confrontation. Beginning in 1970, various gay activist groups demonstrated....at APA meetings. At issue was the conceptualization of homosexuality as an illness..."

The DSM-III committee and subcommittee charged with drafting the new manual (1976-78) settled on the diagnosis of ego-dystonic homosexuality, which, according to Meyer, "...represented a compromise between those individuals whose clinical experience, interpretation of the data, and, perhaps, biases, led them to the conviction that homosexuality was a normal variant of sexual expression..." By the time DSM-III-R (revised version of DSM-III) came out in 1987, the tide had shifted again. The category of ego-dystonic homosexuality was eliminated. As DSM-III-R itself stated, "...the diagnosis...has rarely been used clinically, and there have been only a few articles in the scientific literature that use the concept..."
However, one could use the category of sexual disorder not otherwise specified to include cases that previously would have been called ego-dystonic homosexuality. Our present DSM-IV does not include homosexuality per se as a disorder, but still permits the diagnosis of "Sexual Disorder Not Otherwise Specified" for someone with "...persistent and marked distress about sexual orientation".
For details on how the DSM-IV committees made their decisions, I suggest you get hold of a copy of the actual manual, and read the detailed description on p. xx in the introduction. I think it's fair to say that DSM-IV was more reliant on empirical data, and less on political considerations, than were some earlier DSMs. You may also want to see the article by Bayer & Spitzer in which edited correspondence by the DSM-III framers is presented on the issue of homosexuality (J Hist Behav Sci 18:32, 1982).

Other Resources:
• More Sexual Issues Information
May 2001 (Πηγή: http://www.healthieryou.com/mhexpert/exp1052101c.html )

ΜΟΥΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓ.ΛΑΥΡΙΟ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ????ΕΔΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΗ ΤΑ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ......

ΜΟΥΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓ.ΛΑΥΡΙΟ είπε...

ΕΙΣΤΕ ΨΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ........Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΗ ΤΑ ΛΗΣΤΕΣ...ΜΑΖΙ ΠΟΡΝΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑΤΑΙ.... ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....!!

o βασιλιάς του δάσους είπε...

o gamos einai to arnitiko tou enos kai to 8etiko tis ilis opos oi nomoi tis fisis...

o iereas einai i eikona kai i ousia tou xristou pou xristopoih ton paleo adam se neo...

ma planemenoi karagkiozides...
o xristos me afto pou exeze den epeze...kai o pnevmatikos pou einai pisoglentis diladi kai exei pantrefti me politiko gamo ...egw 8a prepei na stilo ton gio mou gia na ton kanei...xristiano???
na tou dosei aksies ???
na ton kanei adam??
kanonika to sintagma 8a prepei esas tous tou evraiou 8eou ipotaktikous na sas apokefalisi paradigmatika stin omonia mera mesimeri mprosta sta matia olou tou laou....

mazi me ton panagioti ton iouda kai idriti tou post tou averkiou...
:) masonoi gamimenoi apo ton kolo..parte ton 8eos sas kai travate sto israil sas...
emeis eimaste tis andrias twn ellinwn o 8eos...
OYEEEEEEEEE ESEIS POU EXETE TIN ANDIA PISO APO TA SKELIA SAS...
OUEEEE! ! !

egw eimai aftos pou 8a sas dikasw enopiwn laou kai 8eou...

genitika apovlita mazi me ton evraio gamia sas.

anti re gamimenoi apo ton kolo na plironete me ta xrimata tou filoptoxou tous ntavanzides sas...
travate na voi8isete ton kosmaki pou tou pinete to aima...

KARAGKIOZIDES STA XERIA TON FONIADWN TOU ELLINISMOU METANOITE...

EIR8A!

egw o malakas sas ihsous xristos vasilias twn kopranwn tis ekklisias sas...gamimeni.:((

Το δυνατό πολύχρωμο ποσοστό είπε...

Για τον Καρπάθιο και όλους εκείνους τους σαχλαμάρες που πετάνε τις μαλακίες τους:

anyone who says that homosexuality is a mental illness doesn't have proof for it. He just uses unproved theories and minstranslates religion (yeah sodomism is anal rape not consensual sex between adults) to justify his prejudices. From the other side, people who say that homosexuality is a normal behavior PROVE it, using as weapon the science. How can you classify something as illness when it doesn't have the most basic criteria of all times, meaning cause problem to the one who has it? Lol!


And plus, sexual diversity is natural. It exists in nature for some reason and you have to respect people for their natural sexual orientation.

ΥΓ σορυ για τα αγγλικα αλλα ειναι τυποποιημένο μύνημα

Το δυνατό πολύχρωμο ποσοστό είπε...

Η καλή νεράιδα απάντησε για μένα σε αυτό το θέμα.

δεν μιμούμαστε τους ετερόφυλους, απλά θέλουμε νομική κάλυψη.

ονομάστε το συμβίωση, η συνθήκη, όπως στην Γερμανία και στην Γαλλία. Και μετά δώστε εξτρά τα γονεικά δικαιώματα.

Αλλά δώστε τα διότι δεν γίνετια να υπάρχουνε α και β κατηγορίες πολίτες.

το όλο σκηνικό με τους γάμους δεν θα γινότανε εάν η ελληνική κυβέρνηση δεν φοβότανε να τα βάλει με την εκκλησία και έφτιαχνε το ισάξιο σύμφωνο συμβίωσης.

οσο για τον αλλον που ανεφερε το διαγνωστικό εγχειρίδιο των αμερικάνων, θα σου πω το εξής: καμια θεωρία που υποστήριζε οτι η ομοφυλοφυλία είανι ασθένεια δεν έστεκε. κανείς δεν το είχε αποδείξει. απλα λέγανε έιναι νόσος έτσι για το θέλω! έγινε μια υπόθεση: είναι νόσος; με βάση τα σημεία της νοσοκατασκευύης και αποδείχτηκε οτι ΔΕΝ είναι νόσος. Είναι μια διαφορετική μορφή έρωτα. Και αυτό το λένε όλες οι επίσημες ψυχιατρικές υπηρεσίες.

Και πόση παραπάνω απόδειξη θέλετε ο οτι γεννιόμαστε έτσι, όταν στην ίδια φύση υπάρχει σε τρελλό ποσοστό ομοφυλοφυλία; ε; και μάλσιτα σε πάρα πολλές μορφές; γεννιόμαστε έτσι και πρέπει να το πάρετε είδηση κάποιοι. Είναι η ΦΥΣΗ μάς έτσι, και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

apo ton ioanni,pros ton 8eo sas
Πατέρα θεέ,
Μην με συγχωράς,
Κατάρα στον άδη σου δίνω,
Πόρνε θεέ της γής αυτής.
Κατάρα προφητών σου δίνω.
Κατάρα δίνω στον χάροντα σου θεέ.
Κατάρα δίνω και στον άδη.
Κατάρα και σε εσένα πατέρα θεέ.
Που έστειλες στα τάρταρα το παιδί μου στον άδη.
Κατάρα και σε εσένα παναγιά.
Που δεν νόησες το παιδί σου.
Κατάρα και σε εσένα της κατάρας θεέ.
Εγώ ο Ιωάννης σας ,
Σας ομιλώ , εγώ της κατάρας σας αδέλφια μου το σύμπαν.

Καταραμένος βρέθηκα στην γη,
Εγώ ο αναγεννημένος θεός.
Και θέλησα να επισκεφτώ τον άδη του μυαλού σας.
Γραμματείς και φαρισαίοι, άνθρωποι.
Δεν είστε άνθρωποι.
Μα στην ζυγαριά της ψυχής του Ιωσήφ, απάνθρωποι.
Άνθρωποι !
Χριστέ στον σταυρό, στην γλώσσα του ουρανού , θεέ.
Άνθρωπε.
Στην γλώσσα της γης , νεκρέ τυφλέ.
Ξύπνα !
Και σου χαρίζω την ψυχή μου.


Θεέ των νεκρών της γής, και των αναστημένων σου.
Κατάρα σε δίνω.
Και σε απαρνούμαι ψυχή του ενός .
Και άγιο πνεύμα, κρύψου από τα μάτια μου.
Χάσου από μπροστά μου.
Σοφός και αν είναι ο πατήρ.
Κατάρα του δίνω.
Να ζεί αυτός στην νεκρωμένη μου καρδιά.
Να ζεί αυτός την παγωμένη μου την ζωντανή αγάπη.
Και εγώ αγία πουτάνα εκκλησία του Ιησού χριστού των πούστιδων παπάδων...
Καταραμένος καραγκιόζης σας στον αιώνα θα ζω.
Για χάρη του θανάτου σας.
Πουτάνα εκκλησία επί της γής.
Εγώ κουφάλα πόρνη , στον αιώνα θα είμαι η συνίδηση σου.
Κατάρα σε δίνω μακεδονικιά.
Εγώ ο ανήρ σου πατέρα θεέ.
Στα μάτια σου των ανθρώπων σε απαρνούμαι.
Μάνα μου γη αρχόντισσα,
Στα σπλάχνα σου να με βάλεις,
Να ζω στα σπλάχνα σου γλυκιά μου.
Και εσύ να είσαι το είναι μου.
Κατάρα δίνω σε μένα τον Στυλιανό.
Χώμα στον αιώνα μένω θεέ των ψευτών.
Στο όνομα της ηλίθιας αλήθειας της εκκλησίας του Ιησού χριστού των ιερέων του..
Το τίποτα θεέ της αλήθειας, αυτεξούσιος στον αιώνα, το τίποτα σου μένω.

Μαλάκα θεέ. Πριν πεθάνω, την διαθήκη μου σου αφήνω.
Δώσε μου μαλάκα θεέ τον ληστή μου πίσω,
Εγώ είμαι ο θεός των μπάσταρδών σου.
Και θεέ των ευσεβών, δικαίωμα σου να γαμούσε κυριλέ και ηθικά από τον κόλο.
Μα εγώ ως ελλην.
Θεέ πατέρα σε καταταράσω…
Αν ο ληστής στον σταυρό σε έβλεπε θα ήταν αμαρτωλώς/?
Γεμίσου ρε θεέ.
Μα εμείς οι θνητοί δεν φταίμε.
Μανούλα γη.
Κάνε με χώμα ετούτην την στιγμή.
Τον δημιουργό σου..
Μαλάκας είναι, και εγώ του Ιησού χριστού ο βασιλιάς τον απαρνούμαι.
Ο Ιησούς χριστός έλληνες !
Με αυτό που έχεζε δεν έπαιζε.!

Η όλοι, η κανείς.
Θεέ !
Και παναγία παρθένα του ουρανού της εκκλησίας μου.
Σε απαρνούμαι !
Φέρε δικαιοσύνη στην γη.
Θεέ της κατάρας…
Σε προκαλώ !
Ελθέ!
Πούστη ιερέα!
Μασόνε !
Εβραίε!
Δεσπότη λύκε .
Πατέρα…
Ελθέ.
Αλλιώς φωτιά θα σου στάλο όπως εσύ στον λαό μου.
Ιωάννης. το μπάσταρδο παιδί των ουρανών εδώ στην γη της βασιλείας της επίσημης εκκλησίας της Ελλάδος..

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

apo ton ioanni,pros ton 8eo sas
Πατέρα θεέ,
Μην με συγχωράς,
Κατάρα στον άδη σου δίνω,
Πόρνε θεέ της γής αυτής.
Κατάρα προφητών σου δίνω.
Κατάρα δίνω στον χάροντα σου θεέ.
Κατάρα δίνω και στον άδη.
Κατάρα και σε εσένα πατέρα θεέ.
Που έστειλες στα τάρταρα το παιδί μου στον άδη.
Κατάρα και σε εσένα παναγιά.
Που δεν νόησες το παιδί σου.
Κατάρα και σε εσένα της κατάρας θεέ.
Εγώ ο Ιωάννης σας ,
Σας ομιλώ , εγώ της κατάρας σας αδέλφια μου το σύμπαν.

Καταραμένος βρέθηκα στην γη,
Εγώ ο αναγεννημένος θεός.
Και θέλησα να επισκεφτώ τον άδη του μυαλού σας.
Γραμματείς και φαρισαίοι, άνθρωποι.
Δεν είστε άνθρωποι.
Μα στην ζυγαριά της ψυχής του Ιωσήφ, απάνθρωποι.
Άνθρωποι !
Χριστέ στον σταυρό, στην γλώσσα του ουρανού , θεέ.
Άνθρωπε.
Στην γλώσσα της γης , νεκρέ τυφλέ.
Ξύπνα !
Και σου χαρίζω την ψυχή μου.


Θεέ των νεκρών της γής, και των αναστημένων σου.
Κατάρα σε δίνω.
Και σε απαρνούμαι ψυχή του ενός .
Και άγιο πνεύμα, κρύψου από τα μάτια μου.
Χάσου από μπροστά μου.
Σοφός και αν είναι ο πατήρ.
Κατάρα του δίνω.
Να ζεί αυτός στην νεκρωμένη μου καρδιά.
Να ζεί αυτός την παγωμένη μου την ζωντανή αγάπη.
Και εγώ αγία πουτάνα εκκλησία του Ιησού χριστού των πούστιδων παπάδων...
Καταραμένος καραγκιόζης σας στον αιώνα θα ζω.
Για χάρη του θανάτου σας.
Πουτάνα εκκλησία επί της γής.
Εγώ κουφάλα πόρνη , στον αιώνα θα είμαι η συνίδηση σου.
Κατάρα σε δίνω μακεδονικιά.
Εγώ ο ανήρ σου πατέρα θεέ.
Στα μάτια σου των ανθρώπων σε απαρνούμαι.
Μάνα μου γη αρχόντισσα,
Στα σπλάχνα σου να με βάλεις,
Να ζω στα σπλάχνα σου γλυκιά μου.
Και εσύ να είσαι το είναι μου.
Κατάρα δίνω σε μένα τον Στυλιανό.
Χώμα στον αιώνα μένω θεέ των ψευτών.
Στο όνομα της ηλίθιας αλήθειας της εκκλησίας του Ιησού χριστού των ιερέων του..
Το τίποτα θεέ της αλήθειας, αυτεξούσιος στον αιώνα, το τίποτα σου μένω.

Μαλάκα θεέ. Πριν πεθάνω, την διαθήκη μου σου αφήνω.
Δώσε μου μαλάκα θεέ τον ληστή μου πίσω,
Εγώ είμαι ο θεός των μπάσταρδών σου.
Και θεέ των ευσεβών, δικαίωμα σου να γαμούσε κυριλέ και ηθικά από τον κόλο.
Μα εγώ ως ελλην.
Θεέ πατέρα σε καταταράσω…
Αν ο ληστής στον σταυρό σε έβλεπε θα ήταν αμαρτωλώς/?
Γεμίσου ρε θεέ.
Μα εμείς οι θνητοί δεν φταίμε.
Μανούλα γη.
Κάνε με χώμα ετούτην την στιγμή.
Τον δημιουργό σου..
Μαλάκας είναι, και εγώ του Ιησού χριστού ο βασιλιάς τον απαρνούμαι.
Ο Ιησούς χριστός έλληνες !
Με αυτό που έχεζε δεν έπαιζε.!

Η όλοι, η κανείς.
Θεέ !
Και παναγία παρθένα του ουρανού της εκκλησίας μου.
Σε απαρνούμαι !
Φέρε δικαιοσύνη στην γη.
Θεέ της κατάρας…
Σε προκαλώ !
Ελθέ!
Πούστη ιερέα!
Μασόνε !
Εβραίε!
Δεσπότη λύκε .
Πατέρα…
Ελθέ.
Αλλιώς φωτιά θα σου στάλο όπως εσύ στον λαό μου.
Ιωάννης. το μπάσταρδο παιδί των ουρανών εδώ στην γη της βασιλείας της επίσημης εκκλησίας της Ελλάδος..

Ανώνυμος είπε...

Hi !.
You may , perhaps very interested to know how one can reach 2000 per day of income .
There is no need to invest much at first. You may begin earning with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you thought of all the time
The company incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

Its head office is in Panama with offices everywhere: In USA, Canada, Cyprus.
Do you want to become a happy investor?
That`s your choice That`s what you wish in the long run!

I`m happy and lucky, I began to take up real money with the help of this company,
and I invite you to do the same. If it gets down to choose a correct partner who uses your money in a right way - that`s AimTrust!.
I make 2G daily, and my first deposit was 1 grand only!
It`s easy to join , just click this link http://jywameso.freecities.com/ucydane.html
and go! Let`s take this option together to feel the smell of real money

Ανώνυμος είπε...

Hello everyone!
I would like to burn a theme at here. There is such a nicey, called HYIP, or High Yield Investment Program. It reminds of financial piramyde, but in rare cases one may happen to meet a company that really pays up to 2% daily not on invested money, but from real profits.

For quite a long time, I make money with the help of these programs.
I don't have problems with money now, but there are heights that must be conquered . I get now up to 2G a day , and I started with funny 500 bucks.
Right now, I managed to catch a guaranteed variant to make a sharp rise . Visit my blog to get additional info.

[url=http://theblogmoney.com] Online investment blog[/url]

Ανώνυμος είπε...

Glad to greet you, ladies and gentlemen!

Let me introduce myself,
my name is Peter.
Generally I’m a venturesome gambler. for a long time I’m keen on online-casino and poker.
Not long time ago I started my own blog, where I describe my virtual adventures.
Probably, it will be interesting for you to find out about my progress.
Please visit my blog. http://allbestcasino.com I’ll be glad would you find time to leave your comments.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙ Η ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΚΑΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙ Η ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΥΣΕΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ .

Ανώνυμος είπε...

“Family G pruchádza z učebníc priamo do spoločnosti”

Úlohou problémy pre podniky, najmä malé a stredné podniky, je schopnosť vyrovnať sa s ich cieľový trh s marketingových projektov účinné a vhodné pre ich spoločnosť. Často drsnú víziu trhu a nedostatok vhodných stratégií rozptýliť dostupných zdrojov s následným neschopnosť dosiahnuť obchodné ciele.

V tomto ohľade Family G organizuje školenie s cieľom poskytnúť účastníkom informácie a nástrojov pre rozvoj konkrétne a bezprostredné obchodnou činnosťou: na víťaznú stratégiu na implementáciu marketingového Family G plánu a jeho konkrétny vývoj. Identifikácia synergia vyvíja medzi Rodina G je výsledkom naviazané vzťahy a pozornosť k potrebám trvácich druhov v miestnych podnikateľských okamihoch silné kontrakcie spotreby a veľké turbulencie na trhoch, FamilyG kde je dôležité zachovanie a rozvoj ich podnikania, bez ohľadu na adrese komodít a veľkosť ..

Iba tí, ktorí sa môžu pochváliť jedinečnou identitu subjektu alebo miestne banky je schopná konať rýchlo, aby v praktickým spôsobom, FamilyG ekonomiky regiónu s profesionálne poradenstvo, školenia a financovanie špeciálne navrhnutý a Family G dokončená. Kurz je otvorený pre všetky navrhované podnikateľov, ctižiadostivý podnikatelia, obchodníci, obchodníci a predaja, pre všetkých tých, ktorí chcú zlepšiť pracovné vzťahy so zákazníkmi, dodávateľmi, kolegami a zamestnancami a všetkých, ktorí chcú rast ich podnikania prostredníctvom vhodnej stratégie a získanie nových zákazníkov , hľadá príležitosti na trhu

Ανώνυμος είπε...

Download Audio Books, iPod And Digital Audio Books Talking Books [url=http://free-audiobook-download.com/]Free Audiobook Downloads[/url].

- Twilight Hour (unabridged) Winter approaches; the nights draw in. Each has a secret they want to hide. And when the killing starts, each has a motive

- The Lowdown: Top Tips For Wannabe Ceos (unabridged) In an effective but light-hearted talk, Richard Charkin, executive director of Bloomsbury PLC, gives the lowdown on how to climb the career ladder

- The New Moons Arms (unabridged) Calamity is getting hot flashes that seem to forge objects out of thin air, most notably a four-year old boy. When Calamity takes the child into her care, she discovers that all is not as it seems

- Changelings: Twins Of Petaybee Book 1 (unabridged) Yana and Sean are beside themselves with joy over the arrival of their twins Ronan and Murel

- Millionaire Mba Business Mentoring Programme Week 3 Whether you are planning to start your first business, or are growing an existing business, having a mentor who has been there and done it before is an invaluable tool

Ανώνυμος είπε...

I'm new here @ adelfopoiemenoi.blogspot.com and want say hi to all the guys/gals of this board!