2 Ιαν 2008

Καλή χρονιά σε όλους

Εύχομαι καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους τους επισκέπτες αυτού του ιστολόγιου.

Εύχομαι τη χρονιά αυτή η συμμετοχή και τα σχόλια των επισκεπτών και αναγνωστών να προωθήσουν τον εποικοδομητικό διάλογο ώστε να γίνουν αποφασιστικά βήματα στη κατεύθυνση της συνειδητοποίησης του φαινόμενου της αδελφοποίησης στο λαό της Εκκλησίας και στις πλατειές μάζες της κοινωνίας μας.

Εύχομαι τη χρονιά αυτή οι θρησκευτικοί αρχηγοί μας να βρουν το θάρρος και να αναγνωρίσουν την ύπαρξη του μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο τμήμα του κλήρου μας, ιδίως του άγαμου κλήρου.

Αν αναγνωρισθεί η ύπαρξη του προβλήματος της αδελφοποίησης, τότε, πιστεύουμε, θα πνεύσει στους κόλπους της επίσημης Εκκλησίας ένας νέος άνεμος, ανανεωτικός και αναμορφωτικός. Τότε θα αρχίσει ένας διάλογος με θεολογικά επιχείρηματα και όχι φονταμενταλιστικά αναμασήματα απαρχαιωμένων αντιλήψεων.

Η Εκκλησία προχωρεί και προοδεύει μεταμορφώνοντας τη κοινωνία και τον κόσμο. Εκκλησία που μένει αποτελματωμένη, στάσιμη, αμετακίνητη, δεν εκπληρώνει την αποστολή που ο Θεάνθρωπος όρισε για την Εκκλησία Του.

Το πρόβλημα της αδελφοποίησης, της ομοφυλοφιλίας των κληρικών, όπως και άλλων ομοφυλόφιλων συνανθρώπων μας από όλους τους χώρους της κοινωνίας, δε λύνεται με απαγορεύσεις, διαταγές και μέτρα. Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο το φαινόμενο της ομοφυλοφιλίας αποτελεί αντικείμενο σοβαρής συζήτησης και ειλικρινούς διαλόγου.

Εύχομαι ένα τέτοιο κλίμα ανεκτικότητας και κατανόησης να επικρατήσει και σε μάς, στην Εκκλησία μας, στην κοινωνία και τη χώρα μας!

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Epitelous pater Averkie ananeoses to blog. Na doume poso tha diarkesei o zilos sou auti ti fora.
Kali xrinia pantos

Ανώνυμος είπε...

Καλό χρόνο, π. Αβέρκιε.
Καλή δουλειά για το ιστολόγιο μας.
Είμαστε μαζί σου
Σ.

Ανώνυμος είπε...

Η Γενική Συνέλευση της ΟΛΚΕ (Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί στο «Στέκι μεταναστών» που βρίσκεται στην οδό Τσαμαδού 13, Εξάρχεια, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 15:00 και τελειώνει στις 22:00.

Unknown είπε...

Συμφωνώ, πάτερ Αβέρκιε, πρέπει η κοινωνία να συνειδητοποιήσει το μέγεθος και τη σοβαρότητα του προβλήματος της ομοφυλοφιλίας μεταξύ των κληρικών. Να κάνουμε πως δεν υπάρχει θέμα είναι στρουθοκαμιλισμός. Απλώς αναβάλουμε την αντιμετώπιση του προβλήματος. Δε μπορώ να καταλάβω την αδιαφορία των ποιμένων της εκκλησίας όταν μάλιστα οι περισσότεροι τους ανήκουν στους "αδελφοποιημένους". Τί είναι πάλι αυτό!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ολοι εσεις της εκλησσιας ειστε σεσημασμενοι ομοφυλοφιλοι και ανεπανορθωτα
μαλακες

πρωτοι στα βιτσια ,στις ανωμαλιες και στο σαδομαζοχισμο

Ανώνυμος είπε...

κυριε (η κυρια αν προτιμας) αμβερκιε γιατι σας αποκαλουν πατερα?

απο οτι ξερουμε εσεις οι παπαδες ειστε ακληροι ομοφυλοφιλοι.

κανονικα θα πρεπε να σας λενε αδερφες.

οποτε θα σας αποκαλω στο εξης αδερφη αβερκιε

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΗΣ - 31/12/2007 (σελ. 9):

Μπορεί οι θεματοφύλακες των αξιών μας να αγωνίζονται κατά των γάμων μεταξύ γκέι, αλλά η αποδοχή των ομοφυλοφίλων έχει ενισχυθεί ακόμη και στις συντηρητικότερες Πολιτείες. Ο γκέι πληθυσμός στη Νεμπράσκα αυξήθηκε κατά 71% μεταξύ 2000-2005 και στο Κάνσας ο αριθμός των ανθρώπων που δηλώνουν γκέι ανέβηκε κατά 68%. Στην Αϊόβα το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 58%. Αυτό δεν σημαίνει ότι περισσότεροι Αμερικανοί είναι ομοφυλόφιλοι ή πως έχει σημειωθεί κύμα μετανάστευσης των γκέι από το Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη. Απλώς οι γκέι τολμούν να διακηρύξουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους σε περιοχές στις οποίες άλλοτε κρύβονταν.

Ανώνυμος είπε...

Κώστας Τσαρούχας, στο ΑΛΤΕΡ (2/1/2008) στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων με τον κ. Παυλόπουλο: «Έπεσε στα χέρια μου, ένας σωρός από ροζ κασέτες με μητροπολίτες, και τις πέταξα»!

Unknown είπε...

Ο ανώνυμος που γέμισε τη σελίδα των σχολίων με προκλητικότατες ανοησίες ας γράψει κάτι πιο σοβαρό! Η βλακεία και ανοησία έχουν τα όρια τους! ΄Αιντε τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Απ΄το γνωστό μπλογκ: XAIRETISMATA
(http://natapoume.pblogs.gr/2007/12/160791.html)
-------------------------------
ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ!

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ», ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΜΠΕΖΕΝΙΤΗΣ.

ΑΥΤΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.

ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΙΕΡΑ» ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
......
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ!..

Unknown είπε...

Δηλαδή και ο Βαρθολομαίος είναι της ιντερκώλ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown είπε...

Καλά, ρε Σάκη, την ιντερκώλ τη γνωρίζεις και δε πήρες μυρουδιά τα αμέτρητα σχόλια σ’αυτό εδώ το μπλογκ που αναφέρονται στη κυρία Βαρθολομαία; Πού ζεις, αδερφέ μου!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩς ΚΟΛΛΗΣΕ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟΣ ?

ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ, ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ, Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ. ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΩΣ ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ Η ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αφείστε τον Χουντόδουλο ήσυχο. Πιάστε τον Βαρθολομαίο που ζει και βασιλεύει. Ο Αμερικής Σπυρίδων τάραξε τα νερά για την ιερατική παιδεραστία και ομοφυλοφιλία με αρθρο του χτες στην Ελευθεροτυπία. Κατεβάστε το, εγώ δεν ξέρω πως.

Unknown είπε...

ΝΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:

«Θλιβερά φαινόμενα παιδεραστίας και ομοφυλοφιλίας κληρικών εκδηλώθηκαν έντονα κατά το 2007 στο χώρο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Τα επεισόδια αυτά, που αρχικά καταβλήθηκαν σύντονες προσπάθειες να υποβαθμισθούν, δημοσιοποίησε εκτενέστατα μερίδα του ομογενειακού τύπου προκαλώντας μεταξύ των πιστών πρωτοφανές κύμα αγανάκτησης κατά του κλήρου. Τα επεισόδια κρίνονται εξαιρετικά ανησυχητικά τη στιγμή που ο ελληνικός Τύπος αποκαλύπτει συχνά παρόμοια φαινόμενα εντός της Εκκλησίας της Ελλάδας.»

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η Εκκλησία κρύβει τους παιδεραστές; Γιατί βέβαια άλλο πράγμα η ομοφυλοφιλία των μητροπολιτών, άλλο πράγμα η παιδεραστία τους. Αρχές Γενάρη κηδεύτηκε με τιμές ο Στέφανος της Τριφυλίας που είχε κατηγορηθεί από την Αυριανή για παιδεραστής. Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Από το www.natapoume.pblogs.gr

Κίναιδος, ΚΑΙ ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας;
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2007 2:41 πμ | 2 σχόλια
Τη στιγμή αυτή (29/11/2007 2:12 πμ) τελείωσε μια τηλεοπτική εκπομπή που παρακολουθούσα εδώ και αρκετή ώρα. Μια εκπομπή με φοβερό ενδιαφέρον. Ήταν η εκπομπή «το Χ press του μεσονυχτιού» στο EXTRA3, με τον δημοσιογράφο κ. Σπύρο Καρατζαφερη πλαισιωμένο από τους κ.κ. Σπίνο και Ντάσκα.

Την παρακολούθησα με κομμένη την ανάσα και σε ορισμένα σημεία έκλαψα κιόλας για το κατάντημα της Εκκλησίας μας.

Στην εκπομπή αυτή λοιπον με την οποία ο διακεκριμένος δημοσιογράφος εγκαινιάζει φαίνεται ένα νέο γύρο αποκαλύψεων με στόχο την κάθαρση της Εκκλησίας από τους κίναιδους, πρωταγωνίστησαν δυο πρόσωπα: Ο ένας, είναι ένας γέροντας ιερέας (ο πατήρ Κανέλος) της μητροπόλεως, και ο άλλος, ο οδηγός του μητροπολίτη (ο κ. Σταμούλης), που και οι δυο τους καταγγέλλουν τον μητροπολίτη για ομοφυλοφιλία!

Ο ιερέας τσαντίστηκε φαίνεται που ο μητροπολίτης έβαζε χέρι οικονομικό (τους έπαιρνε 1.000.000 ευρω το χρόνο) από τις εισπράξεις τους στα νεκροταφεία, και του τα έβγαλε όλα στη φόρα: Ότι έγινε αφορμή ο δεσπότης να χωρίσει από τη γυναίκα του ένας αγιογράφος της μητρόπολης όταν εκείνη έμαθε ότι είναι εραστές! Ότι έγινε αφορμή να φύγει τρέχοντας από την συγκεκριμένη μητρόπολη ο ιεροκήρυκας όταν ο μητροπολίτης τον επισκέφτηκε σπίτι του μια μέρα που ήταν άρρωστος και προσπάθησε μπαίνοντας στην κρεβατοκάμαρα να τον παρενοχλήσει σεξουαλικά τη στιγμή μάλιστα που ο πρωτοσύγκελος που τον συνόδευε βρήκε από την κρεβατοκάμαρα κλειδώνοντας την πόρτα!

Τα ιδία παράπονα (οικονομικά αρχικά) είχε και ο οδηγός ο οποίος επί σειρά ετών δεχόταν δώρα μεγάλης αξίας από τον μητροπολίτη τον οποίον δεν εξυπηρετούσε μόνο σαν οδηγός αλλά και του κρατούσε φανάρι κλείνοντας του δωμάτια σε ξενοδοχείο στη πλατεία Βάθη για να συνευρίσκεται με τους «φίλους» του. Το ποτήρι (για τον οδηγό) ξεχείλισε όταν σε μια διαδρομή με τον μητροπολίτη αναγκάστηκε στη μέση της οδού Αχαρνών να τραβήξει χειρόφρενο και να εγκαταλείψει αυτοκίνητο και δεσπότη, φεύγοντας τρέχοντας, όταν ο μητροπολίτης που καθόταν δίπλα του, τού έκανε άσεμνες χειρονομίες. Ακολούθησε μάλιστα δίωξη, αλλά όχι εναντίον του μητροπολίτη. Δίωξη κατά του οδηγού από τον μητροπολίτη που τον κατηγόρησε για το περιστατικό αυτό (που τον παράτησε, και δεν έκατσε να τον ....... ο δεσπότης), δίωξη με επιδίωξη την οικονομική εξόντωση του οδηγού.

Η καταγγελία δηλαδή του οδηγού σε υπηρεσιακά όργανα έγινε μπούμερανγκ εναντίον του. Το ίδιο και με τον ιερέα: έκανε καταγγελίες στην Ιερά Σύνοδο για ηθική κατάπτωση του μητροπολίτη οι οποίες όμως θάφτηκαν. Μετά δε, υπέστη και αυτός την μήνη του μητροπολίτη.

Σύμπτωση; Για τον μητροπολίτη αυτό (κομμένο λόγω του φακέλου που είχε με σκάνδαλα) είχε δείξει ενδιαφέρον να γίνει δεσπότης ο πατήρ Τιμόθεος Ηλιάκης (της αυλής της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου). Η ίδια η Δήμητρα δε, είχε δείξει παρόμοιο ενδιαφέρον και για τον μητροπολίτη Ζακύνθου (του πορνοπεριοδικού Πεντχαουζ) και για τον οποίον παρέκαμψε απαγορευτικά προεδρικά διατάγματα και τον εγκατέστησε με πλοίο του πολεμικού ναυτικού στο νησί.

Η εκπομπή θα συνεχιστεί (με το ίδιο θέμα) την Παρασκευή.

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Υ.Γ.: Όπως αποκαλύφθηκε ακόμα στην εκπομπή (από τον κ. Σπίνο) το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην πλατεία Βάθη είναι παγιδευμένο από τον ιδιοκτήτη του που καταγράφει τα τεκταινόμενα στις κρεβατοκάμαρες και τα διοχετεύει στο ιντερνετ. Έτσι, μπορεί τη φορά αυτή να έχουμε και οπτικό υλικό ντοκουμέντο ομοφυλοφιλικής συμπεριφοράς μητροπολίτη (και όχι μόνο ηχητικό όπως είχαμε με τον Αττικής Παντελεήμονα Μπεζενίτη)!..

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Κωνσταντίνος (Φαραντάτος) γεννήθηκε στην Κεφαλλονιά. Σπούδασε Θεολογία και Φιλολογία στην Αθήνα. Υπηρέτησε στην Αποστολική Διακονία και ως Πρωτοσύγκελλος στις Ι. Μ. Μαρωνείας και Ν. Ιωνίας Εξελέγη Μητροπολίτης το 1994.

Ανώνυμος είπε...

Εκατομμύρια ευρώ σε ξένη τράπεζα...
..
Με ποιόν έχει τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό ο Αρχιεπίσκοπος;;; (μιλάμε για πολλά εκατομμύρια ευρω), το οποίο γνωρίζει και ο Καραμανλής από ό,τι ξέρουμε!!!
Εμείς απο την πλευρά μας σας δίνουμε μια μόνο βοήθεια είναι κληρικός!!!
Σύντομα το ΚΟΣΚΙΝΟ θα κάνει την αποκάλυψη του ονόματος αλλά και του ποσού, προς το παρόν για ευνόητους λόγους αλλά και σεβασμό στον ασθενή Αρχιεπίσκοπο δεν το δημοσιεύουμε...
koskino.blogspot.

# posted by press.gr

Ανώνυμος είπε...

ο χριστοδουλος ειναι ομοφυλοφιλος και κανονικα (συμφωνα και με τα λεγομενα του) εχει κουσουρι.
την ηπατιτιδα την κολλησε απο ομοφυλοφιλικη σεξουαλικη επαφη....

Ανώνυμος είπε...

επιτελους πατερ αμβερκιε ανανεωσες το μπλογκ. καλα τι εκανες τοσο ακιρο ρε βρωμοπουστα ? ολο απο τον κωλο τον παιρνεις. αντε καλη χρονια και καλα γαμησια

Ανώνυμος είπε...

καλη χρονια με ευχες για υγεια ,ευτυχια.
ευχομαι αργο και επωδυνο θανατο για τον μασκαριοτατο

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΕΡ ΑΜΒΕΡΚΙΕ ΗΣΟΥΝ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.
ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ.

ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ.ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχιεπισκοπος σαπιζει απο ηπατιτιδα που κολλησε απο πρωκτικο σεξ χωρις καποτα.

να τι επαθες πουστοδουλε που τον επαιρνες απο το κωλο.επαθες ηπατιτιδα και ειτζ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥ ΤΑ, Π. ΑΒΕΡΚΙΕ, ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΥΙΚΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχιεπισκοπος σαπιζει απο ηπατιτιδα που κολλησε απο πρωκτικο σεξ

Ανώνυμος είπε...

ο μακαριοτατος αμαρτησε πρωκτικα και θα παει στη κολαση

Ανώνυμος είπε...

την πουτσισε ο πρωκτοδουλος

Ανώνυμος είπε...

Μετανοείστε άθλιοι, για τις βδελυρές σας πράξεις, γιατί το ξέρετε πολύ καλά, ότι δεν θα εισέλθουν στην Βασιλεία των Ουρανών, οι αρσενοκοίται....
Αίσχος Αβέρκιε, για τα πανάθλιο μπλογκ σου.

Ανώνυμος είπε...

μιαροί και πανάθλιοι αρσενοκοίται, μετανοείστε....μετανοείστε....μετανοείστε....
Η Ομοφυλοφιλία είναι βδέλυγμα ενώπιον του Θεού του Υψίστου. Δεν το καταλαβαίνεται, ότι είστε σκλάβοι του πάθους σας. Και το πάθος σας, δεν προέρχεται από εσάς, αλλά από υποβολές δαιμονίων, στα οποία υποταχθήκατε.
ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΗΣ.
Ακούστε την γνώμη ενός τρίσμικρου Χριστιανού....ΜΕΤΑΝΟΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν ζητάτε, από τον Χριστό, να σας απελευθερώσει από το βδελυρό πάθος της ομοφυλοφιλίας; δεν γνωρίζετε, ότι ο Σωτήρ Χριστός, μπορεί να σας ελευθερώσει από κάθε πάθος, αν προσευχηθείτε με πίστι και μετάνοια;
ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ....ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ...ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ως πότε θα κυλιόσαστε στον βούρκο της ακολασίας, ακόλαστοι Σοδομίται;
Πότε θα κατανοήσετε, ότι οι πράξεις σας, είναι βδελυκτές ενώπιον του Θεού;
ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ....ΝΥΝ ΚΑΙΡΟΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ, ΝΥΝ ΗΜΕΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ...
ΕΝ ΤΩ ΑΔΗ ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

πότε επιτέλους θα ξεφύγετε, από το πανάθλιο πάθος της ομοφυλοφιλίας που κατατρώγει την σάρκα σας, και την ψυχή σας;
γιατί αποφεύγετε την μετάνοια; γιατί θέλετε να προσαρμόσετε το πάθος σας, με την Ηθική του Χριστιανισμού;

Ανώνυμος είπε...

Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon on a daily
basis. It's always interesting to read through content from other writers and use something from their websites.

Check out my web site :: best cellulite treatment