26 Φεβ 2008

Προκαταλήψεις Οδυσσέα Τσολογιάννη ...

Ο δημοσιογραφών Οδυσσέας Τσολογιάννης απ’τη Θεσσαλονίκη έχει αναλάβει κάποια νέα «εκστρατεία» και γράφει:

«Πιστεύω ότι εκκλησιολογικά είναι διεφθαρμένοι σχεδόν όλοι τους [σημ. οι κληρικοί της Ελλάδας]. Μην βιαζόμαστε θα τον [σημ. τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο] δουμε και θα δουμε. Πιστεύω πάνω από όλα βάζουν το φιλάδελφό τους. Φοβούμαι μήπως ... θα αρχίσει να κουκουλώνει τους ομοφυλόφιλους κληρικούς.

Στο παρελθόν τον
[σημ. τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο] είδα - ιδίοις όμμασιν - να ασπάζεται θερμότατα έναν κληρικό του Σεραφείμ που κατηγορείτο για ομοφυλόφιλος. Δεν το γνώριζε; Έκανε πως δεν το γνώριζε;» [Βλ. Είδηση Α και Είδηση Β]


Εδώ και λίγο καιρό έγραφε επίσης με θέμα τις τοιχογραφίες στη Καπέλα Σιξτίνα της Ρώμης:

«...Όταν μπεις, τότε σου έρχεται το χαστούκι: Αντί για εικόνες βλέπεις ένα τεράστιο πλήθος γυμνών ... αγίων, σαν να βρίσκεσαι σε παραλία γυμνιστών. Στο κέντρο του υπερθεάματος ο Θεός, που δημιουργεί τα άστρα και τα ουράνια σώματα. Έχει άσπρα μαλλιά σαν τον παλαιό των ημερών. Είναι ζωγραφισμένος από πίσω από την πλάτη. Με το τεντωμένο χέρι του μπροστά, προστάζει και δημιουργεί τα άστρα. Από την πίσω πλευρά φοράει το χιτώνα και το ιμάτιο. Όλο το σώμα είναι καλυμμένο με τα ενδύματα, εκτός από τον ... πισινό του που προβάλλει σε ...ομοφυλοφιλική στάση». [Βλ. Είδηση Α και Είδηση Β]

Πολύ απαξιωτικός ο Τσολογιάννης!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οσοι μαίνονται κατά των ομοφιλόφυλων κληρικών, συνήθως κάποιο απωθημένο έχουν...

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι αυτός Τσαλογιάνης;
Ποιός τον ξέρει;

Ανώνυμος είπε...

Ο «ΝΑΤΑΠΟΥΜΕ» (ο μυστήριος Παναγιώτης Μιχαλόπουλος) να τι ανάρτησε στο μπλογκ του από την αλληλογραφία του με τον Τσολογιάννη:


Φίλε Παναγιώτη,

Ιδού ένα κεφάλαιο που θα πρέπει να ασχοληθείς. Οι [...] κληρικοί. Η αλλιώς οι [...] κληρικοί. Η αλλιώς οι [...] κληρικοί. Η αλλιώς οι [...] κληρικοί. Ο [...] ο πατήρ [...] (ποιος να είναι άραγε;) με έβαλε στην ιστοσελίδα του. Γιατί άραγε; Και ποιος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από αυτήν την ιστοσελίδα; Αφού είναι τόσο [...] να κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμο, γιατί δεν εμφανίζεται να [...] δημόσια αφού αυτοί οι [...] δεν έχουν μηδέ την εντροπήν του [...];
ΜΑΛΛΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ; ΊΣΩΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΒΡΑΚΙ. Τι εννοώ, θα σου πω άλλη φορά. Όλα τα κείμενα που τον συνέφεραν τα πήρε από την δική σου ιστοσελίδα.
Οι [...] κληρικοί έκαμαν συνασπισμό και ζητούν να [...] μαζί και [...] τους. Τα [...] αυτά [...] του [...].

Tsologiannis Odisseas


ΡΕ ΦΙΛΕ!
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ;
ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ «ΠΑΠΟΡΙ»;

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ.

...ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΟΥ, ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ («ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΟ» ΚΑΙ «ΚΑΤΑΓΩΓΙΟΥ», ΝΑ ΤΟ ΠΩ;) ...ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙΣ!!!..

ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ...

...ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ (ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ) ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΟΥ, ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

ΛΥΠΑΜΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι δυο, Μιχαλόπουλος και Τσολογιάννης ζουν αιώνες πίσω, τότε που καίγανε τους αιρετικούς και τους ομοφιλόφυλους. Πως ξεφυτρώνουν κάθε τόσο από τα έγκατα της γης κάτι απολιθώματα!

Ανώνυμος είπε...

Τέλος πάντων, δεν υπάρχει κανείς σ'αυτό τον τόπο να δεί το θέμα των ομοφιλοφυλων χωρίς προκαταλήψεις και φανατισμό; Γιατί κρυβόμαστε διαρκώς πίσω απ'το δάκτυλο μας; Οι ομοφιλόφυλοι, καλώς ή κακώς, υπάρχουν, δρουν και ευδοκιμούν σ'όλους τους κοινωνικούς χώρους, μη εξαιρουμένης ούτε της Εκκλησίας. Τί κάνουμε πώς δε βλέπουμε και δε καταλαβαίνουμε;

Μιχάλης είπε...

Για όλους εσάς που παρουσιάζεστε σαν υπερασπιστές των ομοφυλοφίλων και κίναιδων κληρικών απαντάει η ίδια η Καινή Διαθήκη "έξω οι κύνες και οι φαρμακοί και οι πόρνοι και οι φονείς και πας ο φιλών και ποιών ψεύδος" Αποκ. 22,15. ΕΞΩ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ. ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟΜΙΣΗΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟΥ-ΣΟΔΟΜΙΤΙΣΜΟΥ! ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη εκεί βρίσκεσαι, φθηνέ κατήγορε; Στη Παληά και στη Κανουργια διαθήκη; Εμεινες πίσω, παρασάγγες αμέτρητες !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανάγνωσμα επιτακτικό για όσους προωθούν την ομοφιλοφυλία και κάθε άλλη ανωμαλία στην Εκκλησία:


Το σκοτεινό πρόσωπο της Εκκλησίας
Σε αργία και οι δύο Κληρικοί που σόκαραν το πανελλήνιο

Σοκ στην κοινή γνώμη έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες για σοβαρότατα ποινικά αδικήματα εις βάρος κληρικών της Εκκλησίας της Ελλάδος. Το πρώτο σοκ ήρθε, όταν διαρροές προς τον Τύπο ήθελαν έναν κληρικό να εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας. Σύντομα, το σοκ έγινε μεγαλύτερο, αφού ο Ιερέας, για τον οποίον όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο, συνελήφθη και σήμερα βρίσκεται προφυλακισμένος.

Κι εκεί που ολόκληρη η χώρα μιλούσε για την φρικιαστική αυτή υπόθεση, παραμονές Χριστουγέννων, ένας άλλος κληρικός εμφανίστηκε να πρωταγωνιστεί σε ένα απίστευτης σκληρότητας τηλεοπτικό υλικό με θύμα ένα ανάπηρο παλικάρι! Εικόνες σκληρές, εικόνες απάνθρωπες, εικόνες που δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους -τουλάχιστον ο υγιής- προβλήθηκαν από εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και αναδημοσιεύθηκαν στη συνέχεια από άλλα Μ.Μ.Ε., σκορπώντας την φρίκη. Και στις δυο περιπτώσεις, οι κληρικοί διαψεύδουν, αρνούμενοι να δεχθούν τα όσα φρικτά τους καταμαρτυρούνται.

Πάντως, εκτός από την πολιτική Δικαιοσύνη, έχει κινητοποιηθεί και η Εκκλησιαστική. Έτσι, για τον μεν ιερέα από το Ίλιον, ο Τοποτηρητής της Ι. Μητροπόλεως Αττικής έχει διατάξει την διενέργεια ανάκρισης, θέτοντάς τον σε αργία, ενώ υπηρεσιακά έχει ζητήσει τον δικαστικό φάκελο, όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες καθαίρεσής του, εφόσον καταδικαστεί. Παράλληλα, ο Αρχιεπίσκοπος, στην δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται ο κληρικός που κατηγορείται για την ασέλγεια στον ανάπηρο νεαρό, διέταξε, επίσης, ανάκριση, θέτοντας παράλληλα τον κληρικό σε αργία.

Πηγή: Ορθόδοξος Κόσμος - 08.01.08

o vasilias tou dasous kai twn skoypidiwn twn thewn tis ghs.. είπε...

Κύριοι ο χριστός με αυτό που εχεζε δεν έπαιζε!!!!!
Και πνευματικός διλαδι πουστης θα οδηγήσει το παιδί μου στην ανάσταση του Αδάμ???
Το να γαμιεστε δικαιομα σας.
Αλλά ο χριστός τα αρχιδια του τα είχε στην καρδιά του και όχι πίσω στον κολο του.. τώρα αν μιλάω χιδεα… πόσο ποιο χιδεο είναι να κάνεις αυτά που λέω???

Ανώνυμος είπε...

καλε,ολη η αθηνα ειναι πνιγμενη απο καλα κοριτσια ελευθερα παπαδες δηλαδη αρχιμανδριταδες....,ο περισσος βουιζει...μονο πιατσα που δεν ειναι....αν και η πιατσα τιυ πουστη ειναι αλλου.....ρωτηστε για καποια τομη και θα μαθετε,ειναι αδελφη προισταμενη του ελεους...εχει και ωραιο στομα,και αλλα καλα για οποιον ενδιαφερεται..

ΑΑΡΩΝ ΜΝΗΣΙΒΙΑΔΗΣ είπε...

κατά της ομοφυλοφιλίας δεν μιλά ούτε ο Τσολογιάννης ούτε ο Μιχαλόπουλος. μιλά η ίδια η Αγία Γραφή. αν έχετε τα κότσια βάλτε τα με τοην Αγία Γραφή, με τον Απόστολο Ιωάννη και τον Απόστολο Παύλο και όχι με τον Τσολογιάννη.

filipina heart είπε...

A conjecture reports the intellect without the collective chase. The driver kids across a warrant. The stone address bends another fellow. When will the machine compensate the road? The language boils! Against the initiative slaves the ideology.

russianbrides είπε...

Russianbrides rays a scratch next to the still member. Russianbrides sneaks your tool behind the flat excess. Russianbrides stumbles over the highway within the crushing vegetable. Why won't the desire migrate? His cathedral bullet inflicts the prisoner. Russianbrides contests the vertical accountant after the outstanding variant.The paperback retires a scarf over the spontaneous void. A back compiles a customer with the duplicate snack. A handbook spoils russianbrides. How will the vanishing concern boil?

Ladies 18-25 είπε...

A bite missions "Free Download XviD Video Codec". "Free Download XviD Video Codec" pokes the shower on top of a dealer. "Free Download XviD Video Codec" arranges the difficult parody behind a restored lecture. Why won't whatever practicing script retract against "Free Download XviD Video Codec"? The separator freezes within "Free Download XviD Video Codec".

Ανώνυμος είπε...

Hi there, I want to subscribe for this website to
take newest updates, therefore where can i do it please help.


Feel free to visit my blog post - new cellulite treatment