8 Μαρ 2008

«Ναζιάρα Μπέτυ»

(Από το περιοδικό ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ μηνός Μαρτίου 2008)

Ελευθεροτυπία: Ομοφυλόφιλος γυναικοτός ο «πάπας» Βενέδικτος!

«...τον ονόμασαν με το ομοφυλοφιλικό του όνομα, το γνωστό άλλωστε στο υψηλό ευρωπαϊκό και παγκόσμιο λόμπυ των ομοφυλόφιλων, «Ναζιάρα Μπέτυ»!..»

Διάβασα στον «Ελεύθερο τύπο» (30.12.2007) και έμεινα κατάπληκτος μπροστά στην υπέρ-είδηση, ότι το Βατικανό προέβη σε μία αισχρότατη πράξη, που δεν είναι τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από την επίσημη διαφήμιση του κιναιδισμού των «κληρικών» του. Δημόσια και απρόκλητη διακήρυξη ότι ο κιναιδισμός όχι μόνο αρέσει στο Βατικανό, αλλά ότι είναι και το καύχημά του, ότι περιβάλλει τους κίναιδους «κληρικούς» σαν τα χαϊδεμένα παιδιά του, και τους προβάλλει ως παραδείγματα προς μίμηση. Και εξηγούμαι. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

Έγραψε η κοσμική αυτή εφημερίδα, προς τιμήν της, με διάθεση κριτική κατά του Αντιδανείου σοδομισμού, ότι το Βατικανό ανέθεσε να «διακοσμήσει» το ημερολόγιο τού 2008, που εξέδωσε, σε έναν διάσημο και πεπειραμένο φωτογράφο του. Εκείνος, γνωρίζοντας προφανώς το σοδομιτικό καθεστώς και το σεξουαλικά διάστροφο πνεύμα που ενδημεί ως λοιμώδης νόσος στους πρωτόθρονους του ανόμου αυτού κρατιδίου, αλλά και σε όλο τον ανά τον κόσμο «εργαζόμενο» κλήρο του, έβαλε για διάκοσμο τις φωτογραφίες 12 όμορφων και προκλητικών νεαρών «κληρικών» σε πόζες παθιασμένες, που εκπέμπουν σεξουαλική πρόκληση, με τα ονόματα των 12 μηνών.

Τα μάτια τους είναι φλογισμένα από φλόγα ακατάπαυστης σοδομιτείας, η έκφραση τους έκφραση συνουσιαζομένου, τα χείλη τους πρησμένα. Οι εικονιζόμενοι εικονίζονται από το στήθος και πάνω, φορούν άσπρο κολάρο και μαύρο εσώρασο και φέρουν στον κόλπο τους σταυρό!

Και για να μην θεωρηθούν υπερβολικές οι κρίσεις μου, σας πληροφορώ ότι κατά την προαναφερθείσα εφημερίδα μεγάλο μέρος των ρωμαιοκαθολικών της Ευρώπης διαμαρτυρήθηκαν ότι πρόκειται «για ανάρμοστες φωτογραφίες, καθώς γίνεται αναπόφευκτα η σύγκριση με τα κλασικά κορίτσια που ποζάρουν ημίγυμνα για ημερολόγια», και ότι πρόκειται για «γκάφα του Βατικανού» να βάλει στο επίσημο ημερολόγιό του τέτοιες διάστροφες φωτογραφίες. Και τώρα επιτρέψτε μου να κάνω και τα περαιτέρω σχόλιά μου.

Να ποια είναι τα ιδανικά του «πάπα» (βάζω τη λέξι σε εισαγωγικά, διότι πάπας σημαίνει πατέρας, και δεν θα ήθελα ούτε από ανάγκη να τον ονομάζω πατέρα. Έτσι με τα εισαγωγικά τον θεωρώ ψευτοπατέρα) και της περί αυτόν στρόφιγγας. Να ποιο είναι το πιστεύω του Βενέδικτου. Ο σοδομιτισμός! Και αν μου επιτραπεί και λίγη ειρωνεία, στο κάτω κάτω στην Ευρώπη δεν το κρύβουν οι σοδομίτες ότι είναι σοδομίτες, ούτε το θεωρούν κουσούρι. Γιατί να το κρύψει ο Βενέδικτος;

Αλήθεια, ήταν δυνατόν ο Βενέδικτος να ήταν αυστηρός στα ήθη και να επέτρεπε τέτοιους εξευτελισμούς; Προφανώς, όχι. Αφού όμως οι φωτογραφίες μπήκαν στο ημερολόγιο, τότε ένα από τα δύο συμβαίνει. Η ότι ο πάπας δεν μπορεί να επιβληθεί στο άμεσο περιβάλλον του, που υπαγόρευσε ένα τέτοιο «διάκοσμο» στο διαβόητο ημερολόγιο ερήμην της γνώμης του πάπα, πράγμα ανήκουστο για πάπα, ή ότι τα ευνοεί και τα επαυξάνει ο ίδιος.

Και μάλλον συμβαίνει το δεύτερο, αν λάβουμε υπ' όψη ότι ο σοδομιτισμός πηγάζει μέσα από την ιδιωτική ζωή του «πάπα».

Ο κοσμικός ημερήσιος τύπος της Ελλάδος έχει ασχοληθεί ήδη στο εγγύς παρελθόν με το ήθος του Βενεδίκτου, και το έχει παρουσιάσει ως διάτρητο και διάστροφο. Και για να μην μείνω στις αοριστίες, έρχομαι στην «Ελευθεροτυπία» της 16ης του περασμένου Αυγούστου, που έγραφε απερίφραστα ότι ο Βενέδικτος είναι ομοφυλόφιλος, και ότι σώζεται πλούσια συλλογή ομοφυλοφιλικών ντοκουμέντων του. Έγραφε ακόμη ότι από την ομοφυλοφιλική του δραστηριότητα, ορισμένα φωτογραφικά και γλυπτικά ντοκουμέντα, επρόκειτο να εκτεθούν σε διοργανωθείσα έκθεση ομοφυλοφίλων στο Μιλάνο, αλλά ο Βενέδικτος προφανώς μη θέλοντας τόσο γρήγορα να μάθει η οικουμένη το μεγαλύτερό του «προσόν», άσκησε βέτο και απετράπη η έκθεση των οργιστικών ομοφυλοφιλικών τεκμηρίων της προσωπικής του ζωής.

Οι οργανωτές τότε θύμωσαν για την από θέσεως ισχύος απαγόρευση, και πάνω στο θυμό τους τον ονόμασαν με το ομοφυλοφιλικό του όνομα, το γνωστό άλλωστε στο υψηλό ευρωπαϊκό και παγκόσμιο λόμπυ των ομοφυλόφιλων, «Ναζιάρα Μπέτυ»!...

Έτσι μάθαμε και το άλλο όνομα του Βενέδικτου. Πραγματικά εκείνο το «ναζιάρα», φωτογραφίζει τις με γυναικείο νάζι μεταπτώσεις του και επίσης την γυναικότροπη ναζιάρικη φωνή του.

Και έρχονται τα ευνόητα ερωτήματα.

Αν ο πρώτος του Βατικανού είναι τοιούτος, τότε τι απομένει για τους δεύτερους, τους τρίτους, κ.λπ.; Να τι πρωτείο κατέχει ο άνθρωπος. Θέλει όμως ναζιάρικα και το άλλο πρωτείο, το εκκλησιαστικό, διότι τότε συμπληρώνεται το καρρέ των προσόντων του. Αυτός, λοιπόν, είναι ο φιλοπρωτεύων. Αυτός είναι ο αλάθητος. (Και λίγη ειρωνεία σε παρένθεση. Μην πει κανείς ότι ο κιναιδισμός είναι λάθος. Πώς μπορούσε, αλήθεια, να είναι λάθος, αφού τον ασκεί ο «αλάθητος»;).

Αυτός γλίχεται ν' ανακηρυχθεί κορυφή του «χριστιανισμού» και όλων των θρησκειών. Ή μάλλον αυτός είναι ο νέος θεός, ο θεός των κιναιδικών καπριτσίων, τον οποίο πρέπει να προσκυνήσει όλη η οικουμένη.

Αυτός είναι ο φίλτατος φίλος του Βαρθολομαίου και μερικών εκ των υποψηφίων για την αρχιεπισκοπική θέση.. Κατά τα άλλα πάμε καλά, αφού στη νέα εποχή μας ανέκυψε και νέα θεότητα κατά τα αρχαία πρότυπα. Όλα τα είχε η Μαργιώ, ο φερετζές της έλειπε.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν εκπλήσσομαι

Ανώνυμος είπε...

Ενας σωστός άνδρας δεν υπάρχει πια μεταξύ τόσων παπάδων αξιωματούχων;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τα βάζετε τώρα με τους καθολικούς;; Δεν έχουν οι ορθόδοξοι αρκετά προβλήματα δικά τους; Και επιτέλους το άρθρο δε δίνει κανένα αποδεικτικό στοιχείο.
Επομένως όλα αυτά είναι ανακρίβειες ή σκέτες κακοήθειες.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν δε ξέρω αν είναι αλήθεια όλα αυτά περί πάπα. Οπωσδήποτε όμως το ευρύτατο φαινόμενο της ομοφιλοφυλίας στον κλήρο είναι πρόβλημα και για ορθόδοξους και για καθολικούς.

Ανώνυμος είπε...

διαβαστε το Celibacy in crisis.....

Ανώνυμος είπε...

Πού ακριβώς να το διαβάσουμε;

Σμέμνιος Ναΐτης είπε...

Μην είσαι πάτερα μου τόσο αυστηρός με τους δυτικούς και αυτοί αδελφοί μας είναι παιδιά του ίδιου Θεού. Πρέπει να μάθεις να είσαι πιο ανεκτικός με τους άλλους αν έχεις την απαίτηση να είναι οι άλλοι πιο ανεκτικοί μαζί σου. καὶ ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφειλήματα ἡμῶν, ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν.(Ματθ. 6,12)

Ανώνυμος είπε...

Δεν τρέφω καμιά ιδιαίτερη συμπάθια για το Βατικανό (όπως άλλωστε ούτε για την ελλαδική εκκλησία), αλλά θα πρέπει να λέγεται και του στραβού το δίκιο.

Την πληροφορία ότι το Βατικανό εξέδωσε ημερολόγιο την πρωτοδιάβασα στο www.gay.gr Με παραξένεψε η είδηση αυτή επειδή πηγαίνω τακτικά στην Ιταλία και κάτι τέτοιο δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου. Υποθέτω πως στο άρθρο γίνεται αναφορά στο calendario romano (www.calendarioromano.org) , ένα ημερολόγιο με φωτογραφίες μοντέλων ντυμένων ιερείς, που εκδίδεται εδώ και χρόνια στην Ιταλία από εκδοτικό οίκο άσχετο από το Βατικανό. Το ημερολόγιο αυτό το βρίσκει κανείς στα περίπτερα και προσφέρεται σαν σουβενίρ. Κανείς ιταλός δεν ήταν σε θέση να μου πει αν το Β. είχε λάβει παρόμοια πρωτοβουλία. Στο internet δεν βρήκα τίποτα σχετικό.

Όσο για τα «ορισμένα φωτογραφικά και γλυπτικά ντοκουμέντα από την ομοφυλοφιλική δραστηριότητα του πάπα που επρόκειτο να εκτεθούν σε διοργανωθείσα έκθεση ομοφυλοφίλων στο Μιλάνο» (Vade retro. Arte e omosessualità. Da Van Gloeden a Pierre et Gilles), ο αρθρογράφος εννοεί ένα γλυπτό ονόματι 'Miss Kitty' που απεικονίζει τον πάπα με γυναικεία εσώρουχα και που φιλοτέχνισε ο Paolo Schmidling. (μερικά έργα μπορείτε να τα δείτε στο http://www.gay.tv/ita/magazine/news/dettaglio.asp?i=5330 και σε πολλα αλλα site). O αρθρογράφος δεν έχει καταλάβει τι είναι ντοκουμέντο και τι καλλιτεχνική δημιουργία . Η έκθεση δεν έγινε τελικά στο Μιλάνο γιατί οι διοργανωτές δεν δέχτηκαν τη απόσυρση έργων. Πρόκειται όμως να γίνει σε άλλες πόλεις.

Συμπέρασμα.. με τέτοιες μεθόδους παραποίησης της πραγματικότητας και λασπολογίας οι φανατικοί ορθόδοξοι διασύρουν μόνο τον εαυτό τους και καθιστούν συμπαθείς τους "εχθρούς" τους.

Ανώνυμος είπε...

και για του λόγου το αληθές. Nα τι θεωρεί ο αρθρογράφος "ντοκουμέντο":

http://www.02blog.it/tag/miss+Kitty

Ανώνυμος είπε...

Celibacy in crisis is here...
http://www.amazon.com/Celibacy-Crisis-Secret-World-Revisited/dp/0415944724

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, από την Ελλάδα δεν "πέρασε" η Αναγέννηση και ο Διαφωτισμός, γι' αυτό είμαστε κατάφορα άδικοι και βγάζουμε "άχτι" μας για τους Δυτικούς και το Βατικανό. Κρίμα.

Το δυνατό πολύχρωμο ποσοστό είπε...

Η έμφυλη ταυτότητα φύλου και ο σεξουαλικός προσανατολισμός δρούνε τελείως διαφορετικά στην σεξουαλικότητα ένος ανθρώπου.

(και φυσικά το τι σου αρέσει στο κρεββάτι, τι ρόλος, τι πρακτική κοκ)

Αν λοιπόν ο πάπας αισθάνετια γυναίκα είναι απλά διαφυλικός, δια του κοινωνικού φύλου, και τραβεστί. Το αν ειανι ομοφυλόφυλος η όι (αυτός ειναι βέβαια) είναι άλλο θέμα. Άλλοι συνεχίζουνε ως ετερόφυλοι.

Και αμαν με τον σοδομισμο. Ο σοδομισμος που ήρθε απο τα περιβόητα Σόδορα και Γόμορα ήτανε πρωκτικός βιασμός, ώς ίθιστε εκείνη την εποχή να βιάζουνε τους επισκέπτες της πόλης των Σοδόμων για να τους εξευτελίσουνε. Δεν ανάφερεται στην πρωκτική επαφή ΓΕΝΙΚΑ ως σέξ μεταξύ ανθρώπων που αγαπιούνται.

έχω βαρεθί να το ακούω απο διάφορους αυτό.

Ανώνυμος είπε...

«Μη πλανάσθε, ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτραι, ούτε μοιχοί, ούτε μαλακοί, ούτε αρσενοκοίται, ούτε πλεονέκται, ούτε κλέπται, ούτε μέθυσοι, ούτε λοιδοροί, ούτε άρπαγες βασιλείαν Θεού ού κληρονομήσουσι»( Α' Κορινθίους 6:9-11)

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τις φανερές αδελφές του καθολικού κλήρου. Από τις ύπουλες αδελφές της ελληνικής Εκκλησίας να φοβόμαστε, τις μαστόρισες της υποκρισίας και της τάχα μου παρθενικότητας.. Απορώ για το πως ο συντάκτης της ανάρτησης ασχολήθηκε με ένα τέτοιο θέμα και μέ τέτοια διάθεση. Μήπως διοχετεύει τα δικά του απωθημένα και των....αδελφοποιημένων κληρικών;;

Το δυνατό πολύχρωμο ποσοστό είπε...

Προς πρώτο ανώνυμο
είναι κλασσικός ο τρόπος που εσείς οι κρυφές στην εκκλησία πετσοκόβεται τα κομμάτια σας και τα πλασσάρετε για να δικαιολογήσετε το μένος σας και τις προκαταλήψεις σας έτσι;

συμφωνώ με το σχόλιο του δεύτερου.

και το να παίρνεις ένα κομμάτι απο ένα απαρχαιωμένο βιβλίο που γράφτηκε πριν κάτι αιώνες για άλλα δεδομένα κι άλλες εποχές δείχνεια απλά οτι το πρόβλημα το κουβαλάς εσύ και απλα πολεάς μέσα σου. το γνωρίζαμε βέβαια ήδη αυτό και είναι όντως τραγικό που η γεμάτη με κρυφές ορθοδοξη εκκλησία Α.Ε κατηγορεί το βατικανό για τις φανερές του. τα ίδια σκατά είστε κι μάλιστα χειρότεροι απο αυούς διότι αυτοί το παραδέχονται ενίοτε, εσείς είστε κολλημένες σαν τον χριστόδουλο που οτν φωνάζανε πόπη στην επισκοπή μέσα.

σου αφιερώνω κι αυτά εδώ για να ξεστραβωθείς κα να δεις επιστημονικές ερμηνείες των γραφόμενων σου

http://www.youtube.com/watch?v=dpIdqWUzbRI

ριξε και μα ματιά στα λίνκς του βίντεου να ξεστραβωθείς λίγο!

άντε καυλινύχτα σου

Το δυνατό πολύχρωμο ποσοστό είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Greetings from Idaho! I'm bored at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I really like the knowledge you present here and can't wait to take a
look when I get home. I'm shocked at how quick your blog loaded on my cell phone .. I'm not even using
WIFI, just 3G .. Anyways, excellent blog!


Also visit my site ... cellulite treatment reviews